Algemene voorwaarden Modelbouwdag

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de Modelbouwdag te Gorinchem. Deelnemen aan, of het bezoeken van dit evenement houdt in dat de bepalingen in deze voorwaarden worden aanvaard.

 

Locatie en opening

Modelbouwdag wordt georganiseerd in de Evenementenhal Gorinchem aan de Franklinweg 2, 4207GZ te Gorinchem

Standhouders hebben de mogelijkheid om op vrijdag voorafgaand aan de beursdag tussen 13:00u en 17:00 en zaterdag tussen 8:00 en 9:30 aan de achterzijde toegang te krijgen tot de beursvloer. Op zaterdag na afloop van de beurs is de achterzijde geopend tussen 16:00u en 19:00u.

Tenzij individueel afgesproken is het niet toegestaan met een voertuig de hal te betreden. Bezoekers hebben op de beursdag toegang via de voorzijde tussen 10:00u en 16:00u.

 

Toegang

Aan deelnemers en bezoekers wordt een polsbandje uitgereikt als bewijs van bezoek, deze is verplicht te dragen tijdens de beursdag. Deelnemers krijgen bij deelname een beperkt aantal toegangsbandjes, afhankelijk van de grootte van de ruimte. Overschrijding van het aantal personen wordt gezien als bezoeker.

Kom je met een club, geef dan de namen uiterlijk een week vooraf op. Heb je als Modelbrouwers lid een model opgegeven via de Modelbrouwers website? Ook dan ligt je polsbandje klaar.

 

Kosten

Een overzicht van de prijzen is op deze website te vinden.

 

Reservering

Het reserveren van ruimte, meubilair en faciliteiten vindt uitsluitend plaats via het aanmeld-formulier, welke ondertekend is. Het aanmeldformulier dient ingevuld op papier of digitaal minimaal 14 dagen voor de beursdag aanwezig te zijn. Het aanmeldformulier kan worden gestuurd naar Voorstraat 18, 2964AK Groot-Ammers of aan modelbouwdag@outlook.com

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de beursdag. Daarna worden bij annulering de kosten alsnog in rekening gebracht.

De indeling van de deelnemers wordt van te voren gemaakt op basis van de inschrijvingen. Het is niet toegestaan zelf meubilair te verplaatsen of naar eigen inzicht aan te passen. De organisator heeft op zijn beurt zich te houden aan de algemene voorwaarden en brandweervoorschriften van de evenementenhal.

De organisatie houdt het recht om de (tafel)ruimte aan te passen, of deelname uit te sluiten mocht dit nodig zijn.

 

Thema Inspiratie en Demonstratie

Deelnemers ‘Inspiratie en Demonstratie’ nemen een vroeg model mee, en een model waar alle ervaring in is verwerkt. Tussen deze modellen in gaat u actief modelbouwen en demonstreren. Geef aan hoe groot de modellen zijn die u meeneemt. Standaard krijgt u twee meter tafel en mag u een 1 introducé meenemen:

 

Materialen

Aankleding van gehuurde ruimte is aan de deelnemer en dient zelf meegebracht te worden. Denk hierbij aan bekleding, plakband, en stroomvoorziening. Het is niet toegestaan te nieten of andere permanente hechting te gebruiken.

 

Afbreken en Afval

Het is niet toegestaan om op de beursdag al vóór 16.00 uur te starten met afbouw.

In de hal staan diverse afvalbakken. Bezoekers en deelnemers zijn verplicht deze te gebruiken. De standruimte moet schoon worden opgeleverd aan het einde van de dag.

 

Parkeren

Deelnemers hebben de mogelijkheid aan de achterzijde van de hal te parkeren. Houd zoveel mogelijk rekening met andere deelnemers en parkeer niet langer dan strikt noodzakelijk in de buurt van de roldeur.

Bezoekers kunnen aan de voorzijde en zijkant parkeren. Parkeren is gratis.

 

Organisatie

De organisatoren van de Modelbouwdag behoudt zich het recht voor beslissingen te maken op de dag zelf aangaande de organisatie en indeling. Hierover kan worden gediscussieerd, maar de organisatie is sturend en de beslissing bepalend.